Dansatoarea obeza ale carei miscari de dans te vor pune la respect VIDEO


Daca pana acum ai crezut ca trebuie sa fii supla ca sa fii o buna dansatoare, trebuie sa urmaresti filmuletul de mai jos, devenit viral pe Internet.


Producatoarea radio Whitney Thore a inceput sa danseze la 4 ani si la 16 ani era deja instructoare de dans la o scoala. Dar in facultate a inceput sa se ingrase brusc si a renuntat la dans.

"Pentru ca nu suportam sa ma vad in oglinda, am renuntat la clasa mea de dans", a povestit tanara intr-un email trimis publicatiei online The Huffington Post. "Abia la finalul facultatii am fost diagonisticata cu sindromul ovarelor polichistice, m-am ingrasat 100 de kilograme si m-am mutat in Coreea. Acolo am inceput sa dansez din nou in cluburi sau la petreceri, dar niciodata n-am visat sa iau din nou lectii sau sa dau un spectacol", a mai scris ea.

Asta pana cand Jared Pike, un moderator al show-ului de radio la care lucreaza Whitney i-a sugerat sa faca o serie de video-uri intitluate "Fat Girl Dancing" (Fata grasa care danseaza). Intr-un interviu recent, tanara a explicat ca titlul e ales intentionat pentru a modifica perceptia negativa asupra cuvantului "gras".

Whitney a lansat, de asemenea, campania No Shame Body Campaign, in care discuta problemele ei de a-si accepta corpul si prin care isi doreste sa inspire alte femei in situatia ei.

Iata, mai jos, cum demonstreaza tanara ca kilogramele in plus nu au nimic de-a face cu talentul sau cu bucuria de a dansa:

Ce parere ai despre Whitney? Este sau nu de admirat?

related posts

Modifică setările cookies