Data de gol de o prietena buna "E insarcinata cu gemeni". Vedeta care nu a reusit sa tina secretul


Vedeta urmeaza sa devina mama pentru prima oara, asa cum ea insasi a recunoscut cand a fost provocata sa faca Ice Bucket Challenge. Desi a incercat sa tina secret faptul ca va avea gemeni, secretul a iesit la iveala.


In varsta de 36 de ani, Zoe Saldana este extrem de discreta cand vine vorba de viata ei personala. Astfel, ea nu a vrut sa ofere presei detalii despre sarcina ei. Britney Spears insa, care a jucat cu ea in film si a ajuns sa fie prietena ei, a dat-o de gol.

Intr-un interviu recent, Printesa Muzicii Pop a fost intrebata daca i-ar placea sa mai faca un film cu Zoe, moment in care Britney a spus: "Cine stie? Ar putea fi o idee buna. Dar ea e insarcinata cu gemeni acum, deci sunt sigura ca va avea ceva treaba in viitorul apropiat!". 

Dincolo de discretia legata de copiii ei, Saldana a ales chiar sa se casatoreasca in secret in urma cu un an, cu toate ca ea si partenerul abia se cunoscusera. Criticata de multi, Zoe a decis recent sa clarifice orice nelamurire.

"Am fost intrebata daca il cunoasteam pe Marco doar de cateva luni cand ne-am casatorit. Nu, il cunoasteam de cinci ani. Stiam de munca lui, stiam lucruri despre el, dar nu facusem cunostinta. Dupa ce am facut-o, am luat impreuna decizia de a face un pas pe care ambii juraseram ca nu-l vom face niciodata: acela de a ne casatori", a spus ea.

"L-am cunoscut pe Marco intr-un moment foarte bun al vietii mele. Am gasit raspunsul la toate intrebarile mele nu in el, ci impreuna cu el. Ma descurcam bine si pe cont propriu", a mai adaugat ea, confirmand faptul ca a durat doar trei saptamani sa organizeze nunta secreta despre care au scris apoi toti jurnalistii.

Pe Zoe Saldana majoritatea iubitorilor de film o stiu din "Avatar", unde a jucat rolul lui Neytiri. Actrita a mai aparut insa si in alte productii mari precum "Star Trek", "Piratii din Caraibe" sau "Colombiana", iar acum face parte din echipa de actori principali ai filmului "Guardians of the Galaxy".

Sotul ei este la randul lui artist si fost fotbalist, care a renuntat la cariera pentru a-si face un nume in L.A.

related posts

Modifică setările cookies