David Beckham, despre căsnicia cu Victoria: ”S-a complicat totul”


David Beckham este căsătorit cu Victoria de aproape 20 de ani.


Încă de la începutul anului, au apărut zvonuri conform cărora căsnicia lui David Beckham (43 de ani) cu Victoria (44 de ani) este pe sfârșite și că, în scurt timp, se va anunța divorțul. Prin intermediul purtătorului lor de cuvânt, David și Victoria au negat zvonurile, catalogându-le drept niște ”minciuni sfruntate”.

Citește și: Nu e de mirare ca Victoria Beckham si Anna Wintour nu rad niciodata! Studiile spun ca zambetul nu e in avantajul nostru

Acum, într-un teaser al interviului pe care l-a acordat pentru The Sunday Project, o emisiune TV din Australia, starul de 43 de ani a vorbit cu sinceritate despre relația sa cu designerul de modă.

David Beckham a mărturisit: ”Este muncă grea să fii căsătorit de atâta timp, cum suntem noi. Iar acum s-a complicat din ce în ce mai mult”.

David, care are patru copii cu Victoria, Brooklyn (19 ani), Cruz (13 ani), Romeo (16 ani) și Harper (7 ani), a vorbit, de asemenea, despre rolul său de părinte, în cadrul interviului.

”Câteodată, lucrurile mici fac diferența. Am observat asta la copiii mei”. 

Întrebat dacă este deranjat de articolele apărute în publicațiile tabloid, David a replicat: ”Ceea ce trebuie să facem noi este să ne protejăm copiii”.

Interviul lui David despre viața de familie vine după ce Victoria a dat detalii despre căsnicia sa într-un material pentru revista Vogue.

”Oamenii inventează lucruri despre relația noastră de 20 de ani, așa că David și eu suntem obișnuiți și ignorăm prostiile aceastea și ne continuăm viața. Dar aceste lucruri au un efect mai puternic asupra persoanelor din jurul nostru, ceea ce este nedrept”.

David a lipsit de pe coperta respectivului număr al revistei Vogue, pentru care Victoria a pozat alături de cei patru copii și câinele familiei.

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
David Beckham, despre căsnicia cu Victoria: ”S-a complicat totul”
  • /


related posts