David Beckham i-a făcut o glumă proastă Victoriei, chiar de ziua ei!


A fost sărbătoare mare în familia Beckham la mijlocul acestei săptămâni, Victoria împlinind miercuri, 17 aprilie, frumoasa vârstă de 45 de ani. Petrecerea celebrei „Posh Spice” a început dimineață devreme, dar fără voia sa.


Trezită în zori de copii, Victoria Beckham a fost fotografiată fără machiaj de David, care a împărtășit apoi poza cu întreaga lume, pe o rețea de socializare. „Când copiii tăi te trezesc la 6 dimineața de ziua ta de naștere”, a fost mesajul asociat de fostul fotbalist. Nu se știe însă cât de mult a apreciat Victoria acest gest, ea fiind recunoscută pentru grija și atenția cu care își pregătește orice apariție publică.

În fine, dincolo de această scăpare a lui David, totul a decurs perfect pentru fosta cântăreață. Pe tot parcursul zilei, ea a fost răsfățată de cadouri și i-a avut alături pe  cei patru copii, Brooklyn (20 de ani), Romeo (16), Cruz (14) și Harper, mezina familiei, în vârstă de numai 7 ani. Din partea acesteia din urmă, Victoria a primit în dar o păpușă personalizată, pe bluzița căreia se poate citi „my mummy rocks”.

Evident, n-au lipsit nici florile, David surprinzându-și soția cu un imens buchet de trandafiri. Victoria s-a delectat la micul dejun cu gogoși, iar cina a fost una cu adevărat specială, în familie la reședința din Los Angeles. La masă și-a făcut loc și modelul Hana Cross, iubita lui Brooklyn, fiul cel mare al Victoriei.

Foto Profimedia

FULLSCREEN
David Beckham i-a făcut o glumă proastă Victoriei, chiar de ziua ei!
  • /

related posts