David si Victoria Beckham, aparitie rafinata si stylish la un eveniment monden. Ce tatuaj in onoarea sotiei sale a etalat celebrul fotbalist


Cuplul a fost prezent aseara la un dineu organizat in Londra de redactorul-sef "Vogue" SUA, Anna Wintour.


Pentru evenimentul la care au participat numeroase alte vedete, printre care Sienna Miller, Colin Forth si Stella McCarthney, Victoria si sotul ei au decis sa-si coordoneze tinutele.

David a purtat un costum negru, camasa alba si cravata neagra - o combinatie clasica si simpla, dar care i-a asigurat o aparitie extrem de eleganta.

Victoria a ales si ea un costum de inspiratie masculina, combinand o pereche de pantaloni negri, o bluza neagra decoltata si una dintre cele mai hot piese ale toamnei, un sacou negru cu rever de matase si maneci decupate.

Nu atat tinutele lor stilate, cat noul tatuaj al lui David a atras atentia paparazzilor. Victoria a marturisit intr-un interviu recent ca i-a cumparat un voucher la un salon de tatuaj pentru aniversarea luid e 38 de ani din mai si se pare ca sotul ei a trecut la actiune.

Pe partea exterioara a mainii lui drepte a aparut cuvantul "Victoria", un omagiu la adresa celebrei sale sotii. Pe mana stanga, cu acelasi font, David si-a scris "Love".

Ce parere ai despre aparitia celor doi si despre noul tatuaj al lui David?

FULLSCREEN
David si Victoria Beckham, aparitie rafinata si stylish la un eveniment monden. Ce tatuaj in onoarea sotiei sale a etalat celebrul fotbalist
  • /

related posts