De ce arată Halle Berry la 51 de ani ca la 30? Actrița a dezvăluit ce dietă folosește


Halle Berry e una dintre actrițele care par să fi câștigat pariul cu timpul. Deși are 51 de ani, actriței nu îi dă nimeni mai mult de 25-30 de ani.

Tag-uri: #dieta #Halle Berry

Exerciții fizice practicate cu religiozitate

Halle a spus într-un interviu recent, acordat unei televiziuni americane, că secretul picioarelor ei tonifiate, al pătrățelelor de pe abdomen, al feței mereu fresh sau al mobilității sale incredibile ține și de genele moștenite, dar și de dragostea ei pentru sport. Halle nu a ratat ocazia să îl laude pe antrenorul ei personal, Peter Lee Thomas, care, spune ea, nu o lasă să stea locului. 

 

Being in London makes me miss my workout buddy @natbardonnet ????????

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

 

,,Eu și Peter avem mereu un plan pentru ziua respectivă și nu renunțăm la el. Nu contează dacă plouă sau ninge, nimic nu ne poate opri. Mai nou Peter a inclus în exercițiile mele și mișcări de box și kickboxing.”, a spus Berry în același interviu. 
 

Dieta ketogenică, alt secret

Într-un alt interviu, actrița spune că un alt secret al său e dieta ketogenică. Potrivit spuselor ei, această dietă îi permite corpului să ardă o cantitate mai mare de grăsimi. Mai precis, ketoza este, de fapt, o stare fiziologică și înseamnă tocmai arderea acizilor grași în mitocondrii prin beta-oxidare și, de asemenea, prin crearea de corpi cetonici sau ketone (aici intră acidul aceto-acetic și acidul-hidroxi-butiric. De aici vine, de fapt, și numele dietei). Specialiștii spun că, de fiecare dată când corpul arde acizi grași, arderea se produce prin ketoză. Efectul ei pare să fie unul nebănuit. Mai precis, experții spun că în urma unei asemenea diete efectul e la fel precum cel al unui post negru timp de șapte zile. 

 

BTS on my last shoot of the summer.????????????????

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on


În esență, actrița a învățat să trăiască fără carbohidrați și zaharuri și se concentrează pe alimente bogate în grăsimi naturale – precum cele care se găsesc în avocado, uleiul de cocos sau ouă.
 

,,Încerc să mănânc patru mese pe zi și să fie cât mai mici. Prefer să fie bogate în legume, dar am mereu grijă să am și carne de pui, pește proaspăt și, uneori, paste. Nu mănânc niciodată carne roșie. De asemenea, evit și fructele, care sunt foarte bogate în zaharuri nocive.”, a declarat actrița pentru site-ul Madame Noire. 
 

Ea mai spune că zahărul e nociv și pentru piele și că dacă eviți zahărul din alimente, pielea ta va arăta mai mult timp tânără. 

,,Eu folosesc Xylitol pe post de substitut pentru zahăr. Procedez la fel cu fiica mea, nu o las niciodată să mănânce alimente bogate în zahar sau să adauge zahăr în mâncare, cafea etc. Uneori mă simt prost și cred că sunt o mamă rea pentru că nu îi dau voie să mănânce nici măcar prăjituri la ziua prietenilor ei, dar apoi îmi aduc aminte că regulile mele stricte o vor ajuta să aibă o viață foarte sănătoasă când va crește.”, a mai spus Berry. 

Cum își întreține pătrățelele

În ceea ce privește abdomenul ei mereu plat, Halle spune că secretul e unul simplu: sesiuni de câte 30 de minute, trei zile pe săptămână, scrie revista People. Actrița a mai mărturisit că o parte din dieta ei strictă și religiozitatea cu care practică exerciții sportive și kickboxing are legătură cu diabetul, boală cu care a fost diagnosticată pe când avea 19 ani.

FULLSCREEN
3 feluri de mâncare
  • /

related posts

Modifică setările cookies