De ce le place barbatilor focoasa Iulia a lui Tanase?


Focoasa a pus pe jar o tara intreaga. Femeile o critica barbatii o adora. Toti au vorbe de duh pentru ea, dar nimeni nu schimba canalul cand apare suava faptura. Oare ce-i tine pe barbati cu ochii lipiti de ecrane?
 


Formele voluptoase
Siluetele rubensiene sunt din nou la moda asa ca Iulia isi promoveaza la fix silueta rotunjoara. Asa ca fetelor, nu mai fiti ipocrite si recunoasteti ca nu va plac anorexicele. Nu mai strambati din nas si luati exemplul focoasei pentru ca barbatii va vor plinute in asternut.

Fara inhibitii
E de remarcat ca nu are nici o retinere atunci cand pozeaza sexi, cu fluturasul de pe fesa la vedere. Pariem ca asa l-a cucerit pe Tanase, whoever he is. Si acum o tara intreaga de barbati suspina si nu numai la vederea simbolului senzualitatii intruchipate.

In gura lui Gigi
Cine ii trece prin gura, cu siguranta ajunge celebru. Asa s-a intamplat si in cazul ei, iar publicitatea i-a venit ca servita de pe buzele celui mai cel dintre stelistii neamului. Ce mai conteaza ca subiectul era unul fierbinte si spumos. “De ce nu presteaza bine pe teren tanarul fotalist? Pentru ca se epuizeaza in dormitor, a venit patronul cu explicatia.”

Si...si desteapta

Si uite asa, misunand pe urmele ei, ziaristii au afla ca bomba sexy e si studenta. Si ce si-ar mai putea dori un barbat de la o femeie? Practic, nimic daca ea e si frumoasa si desteapta. 

Relatie excelenta cu soacra
Se spune ca soacra este ochiul dracului. Ei bine, in cazul Iuliei este mai mult decat adevarat, avand in vedere ca mama lui Tanase a cam intuit ce-l face pe odorul ei atat de docil si de supus Iuliei. Dar tanara a trecut cu eleganta peste afirmatiile potentialei soacre si nu o deranjeaza deloc faptul ca este as in a-si cere iertare in genunchi.

Dragostea trece prin stomac
Oricat de solida ar fi relatia lor, Iulia si al ei Tanse mai aveau o proba de trecut, aceea a compatibilitatii in bucatarie. Si au bifat pozitiv: fata gateste, iar “Gurita” degusta. Din supa de pui de data asta, pe care Iulia o face cum stie ea mai bine. Cu dragoste.
 

related posts

Modifică setările cookies