De ce ne temem, de aia nu scapam: Bianca Dragusanu, din nou cu sanii la vedere


Bianca Dragusanu le-a pregatit barbatilor din Romania un mic cadou de Craciun. Ea a pozat din nou pentru Playboy si, trebuie sa recunoastem, la cum arata, a depasit-o demult pe Barbie.


Ca sa fie in spiritul sarbatorilor, Bianca Dragusanu a pozat din nou pentru Playboy, pentru editia de decembrie. Iar ca sa fie sigura ca Mos Craciun nu o va ocoli in acest an, fosta blonda a marturisit cu mana pe... inima ca nu a facut niciodata sex! Nu va grabiti sa interpretati, Bianca explica: "fiecare barbat care a ajuns in patul meu (sau in al carui pat am ajuns) a fost in momentul respectiv iubitul meu, mi-a placut si m-am indragostit de el.".

Ei bine, dincolo de valorile adevarate si de sentimentalismte, Bianca ne dezvaluie un corp de Barbie in carne si oase (si silicoane si acid hialuronic). Sanii ei sunt departe de a fi apetisanti - seamana mai degraba cu doi nasturi pe cale sa explodeze.

Sau daca privim mai atent, nu putem sa nu remarcam expresia lor foarte jucausa. Cei doi siliconati  "zambesc" dulce amatorilor de senzatii tari, de plastic! Oare Bianca flirteaza prin sani cu cititorul Playboy?

related posts

Modifică setările cookies