De ce nu divorțează Tori Spelling de soțul ei, deși acesta a înșelat-o de nenumărate ori


Există un motiv pentru care Tori Spelling nu poate să divorțeze.


Tori Spelling (45 de ani) și Dean McDermott (51 de ani) sunt căsătoriți de 12 ani, însă mariajul lor este în pragul colapsului, consemnează publicația americană Life & Style. Există însă un motiv pentru care aceștia sunt nevoiți să rămână împreună.

Citește și: Tori Spelling, distrusa. Care a fost explicatia sotului sau in legatura cu aventura pe care a avut-o cu o alta femeie

”Ea îl iubește și a încercat întotdeauna să mențină focul pasiunii între ei, dar acum este la capătul puterilor”, dezvăluie o sursă pentru publicația mai sus citată.

”Tori și Dean au o mulțime de probleme - de la situația financiară strâmtorată până la faptul că niciunul dintre ei nu are o slujbă stabilă pentru a putea avea grijă cum trebuie de cei cinci copii ai lor”. 

Conform publicației americane, prietenii sugerează că cei doi au un motiv bun să nu se despartă - ”sunt prea faliți ca să dea divorț”. Despărțirile la Hollywood costă mult, iar Tori și Dean nu au suficienți bani în momentul de față.

În cazul unui divorț între celebrități, doar avocatul poate costa în jur de 250.000 de dolari. 

În 2006, la moartea celebrului său tată, producătorul Aaron Spelling, Tori a primit moștenire 18 milioane de dolari. Acum doi ani însă, aceasta a anunțat că a pierdut toți banii, fiind datoare vândută băncilor.

”Tori a început să împrumute bani de la mama ei, dar aceștia nu sunt suficienți pentru a păstra familia pe linia de plutire”, a declarat aceeași sursă.

Căsnicia lui Tori Spelling cu Dean McDermott a fost marcată de nenumărate scandaluri, actorul mărturisindu-i acesteia, la un moment, că a înșelat-o atât cu femei cât și cu bărbați, sugerând, totodată, că ar fi dependent de sex.

Foto: Getty

FULLSCREEN
De ce nu divorțează Tori Spelling de soțul ei, deși a înșelat-o de nenumărate ori
  • /

related posts

Modifică setările cookies