De ce nu vrea Mila Kunis să mai joace alături de Ashton Kutcher


S-au cunoscut în adolescență, pe când jucau amândoi în serialul de comedie That `70s Show, dar acum este exclus să mai joace în aceeași producție cinematografică. Cel puțin asta a spus Mila Kunis.


Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Mila Kunis a dezvăluit că este exclus să mai joace alături de soțul ei, Ashton Kutcher: “Probabil că nu o să se mai întâmple asta. Nu pot să mă uit la el fără să mă îl întreb ce face și este super ciudat. Nu, nu, ar fi ciudat”.

De aceeași părere este și Ashton. Cei doi au mai jucat împreună în 2014 într-un episod din “Two and a Half Men”, iar actorul a mărturisit că a fost foarte ciudat: “Nu putem face asta. Nu putem să mai fim împreună în aceeași scenă”.
Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au cunoscut în 1998, atunci când au jucat în serialul “That 70’s Show”, unde formau un cuplu. La acea vreme, Mila avea doar 15 ani și primul ei sărut a avut loc în serial și a fost chiar cu Ashton.


 

deserved endgame my audio cc acontinum sc lavishgilbert oc rcbirths #omgpage #royaltygrp

A post shared by hannah banana (@_killeredits) on


În 2012, cei doi au început o relație, dar nu se gândeau la nimic serios, cu atât mai puțin la căsătorie. Totuși, în 2015 au spus “DA” și acum au o fetiță de aproape 4 ani și un băiețel de un an și jumătate.

related posts