De ce s-a internat Selena Gomez la reabilitare. Adevaratul motiv e incredibil


Vestea ca frumoasa bruneta a fost internata luna trecuta timp de doua saptamani la un centru de reabilitare din Arizona a lovit ca fulgerul printre fani. Acestia vor fi furiosi, insa, cand vor afla adevarul despre internarea idolului lor.


In ciuda PR-ului Selenei, care sustine ca vedeta nu s-a internat pentru a-si trata dependenta de substante halucinogene, sunt tot mai numeroase zvonurile care demonstreaza contrariul.

Surse din anturajul Selenei, care pana acum a avut o imagine de fata cuminte, la fel ca prietena ei, Taylor Swift, au declarat pentru site-ul american PopCrush.com ca vina pentru toate problemele cantaretei ii apartine fostului ei iubit, Justin Bieber.

In podida declaratiilor purtatorului de cuvant al Selenei, sursele spun ca tanara s-a tratat pentru o combinatie extrem de nefericita si periculoasa de adictii, printre care alcoolul, drogurile si medicamentele de tip calmante. Se pare ca tanara, in varsta de 21 de ani, a devenit dependenta de un somnifer numit Ambien.

Apropiatii Selenei mai spun ca cea mai mare dependenta a actritei si cantaretei este cea emotionala de Justin Bieber si ca el este motivul pentru care ea a avut acces la substantele pe care le-a abuzat.

Echipa de imagine a Selenei se pare ca a luat foc atunci cand a vazut imaginile cu ea si Bieber la plimbare pe scutere de la inceputul acestui an. La doar doua saptamani dupa acel moment, tanara era deja internata la clinica de reabilitare.

Tinand cont de faptul ca doua saptamani nu sunt un interval de timp suficient pentru rezolvarea unor probleme de dependenta serioase, este posibil ca problemele Selenei sa nu fie atat de grave. Poate ca tanara a avut nevoie de acest interval pentru a face psihoterapie si a lua putina distanta fata de fostul ei iubit

Ce parere ai despre motivul internarii Selenei? Crezi ca vedeta se va mai impaca vreodata cu Bieber sau nu?

related posts