De ce s-a ras Jamie Dornan in cap. Adevarul despre schimbarea de look a actorului din Fifty Shades


In urma cu numai cateva zile, Jamie Dornan a aparut in public cu o noua tunsoare. Fanele nu au fost prea incantate cand l-au vazut asa.


Admiratoarele lui Jamie Dornan s-au obisnuit sa il vada cu look-ul domnului Grey. Mare le-a fost, deci, mirarea, cand starul a aparut in urma cu numai cateva zile cu parul... ras. Pentru a calma spiritele, acesta a explicat si de ce a apelat la aceasta schimbare de look.

"E pentru un job. Sunt implicata intr-o chestie cu Robin Hood", a marturisit pentru Today. "E un motiv pentru aceasta schimbare, da. Am inteles cu multe admiratoare au fost nemultumite", a adaugat Jamie, care e in plin turneu de promovare al filmului "Fifty Shades Darker".


Britanicul ravnit de milioane de femei din intreaga lume a povestit in urma cu putin timp pentru cei de la GQ Australia cum a fost sa viziteze pentru prima oara un local dedicat sadomasochistilor: "Nu mai vazusem niciodata pana atunci asa ceva si nici nu avusesem legatura cu lumea BDSM. Desi nu e ceva ce ma starneste pe mine, sunt o persoana deschisa si nu as judeca nimeni in functie de preferintele sexuale."

Intrebat ce parere are despre personajul caruia ii da viata, Jamie a spus ca nu s-ar intelege bine cu Christian Grey daca acesta ar fi o persoana reala: "E genul de tip cu care nu as avea vreo legatura. Prietenii mei sunt persoane amuzante, degajate, relaxate. Nu m-as vedea iesind la pub cu el. Sigur nu ar fi genul de om cu care m-as imprieteni", a spus starul.

related posts