De data asta, aschia a sarit departe de trunchi. Uite cum arata mama fetei cu chip de personaj de desene animate si ce diferenta este intre ele


Pasiunea pentru a semana cu o papusa e un adevarat trend in Ucraina, unde, pe langa Barbie in dimesniune reala, Valeria Lukyanova, exista si Anastasiya Shpagina, care a devenit celebra in intreaga lume imitand un personaj de anime.


Pasionata de animatiile Fukkacumi din Japonia, ucrainianca s-a transformat intr-un personaj viu de desene animate, cu ochi enormi, machiaj traditional si par mov/roscat.

Investind sute de ore si zeci de mii de euro in infatisarea ei alterata, tanara de doar 19 ani este dispusa sa faca orice pentru a-si crea o imagine suprarealista.

Dincolo de chipul ei machiat intens insa, Anastasiya a creat o multime de controverse si din cauza siluetei ei zvelte, extrem de subtiri, multi banuind-o pe adolescenta de anorexie.

Daca in cazul altor femei care vor sa arate ca niste papusi, dorinta de a avea un look de plastic este o problema de familie (vezi cazul Valeriei Lukyanova, ale caror rude arata toate ca niste papusi), ei bine in cazul fetei cu chip de personaj de desene animate lucrurile stau fix pe dos.

Mai exact, mama ei este o femeie normala, care se imbraca si se machiaza cat se poate de banal si care apare, ocazional, in diferite emisiune impreuna cu fiica ei.

Daca este sau nu de acord cu dorintele bizare ale copilei nu stim inca, insa cert este ca atata vreme cat nu o impiedica pa aceasta sa isi urmeze pasiunea 0 ba mai mult, o si insoteste la TV – tindem sa credem ca nu are nimic impotriva.

Tu ce parere ai despre cele doua? Crezi ca ar trebui ca mama sa ia atitudine si sa o opreasca pe Anastasiya inainte de a fi prea tarziu?

Foto: Facebook

FULLSCREEN
De data asta, aschia a sarit departe de trunchi. Uite cum arata mama fetei cu chip de personaj de desene animate si ce diferenta este intre ele
  • /

related posts