De la 118 la 47 de kilograme. Cum arata cea mai comentata castigatoare a competitiei de slabit "The Biggest Loser"  


Daca de obicei castigatorul acestui concurs este aclamat ca un exemplu de vointa, anul acesta castigatoarea marelui premiu a primit un numar destul de mare de critici pentru numarul prea mare de kilograme pierdute.


Concursul "The Biggest Loser" si-a incoronat marti seara castigatorii celui de-al 15-lea sezon, dar multi dintre telespectatori au criticat producatorii si antrenorii emisiunii pentru ca i-au permis castigatoarei, o tanara de 24 de ani, pe nume Rachel Frederickson, sa slabeasca de la 118 la 47 de kilograme.

Intr-adevar, transformarea fizica a tinerei este recmarcabila, cu atat mai mult cu cat aceasta a pierdut 59% din totalul masei ei corporale. Chiar si antrenorii au parut vizibil suprinsi de cat de mult a mai slabit aceasta intre momentul in care s-au incheiat filmarile si marea finala live.

Fanii emisiunii si-au exprimat si ei ingrijorarea fata de slabirea lui Rachelk pe Twitter. "Concursul m-a inspirat mereu, dar finala aceasta m-a deranjat. Au nevoie de niste masuri pentru a se asigura ca concurentii respecta indicele de masa corporala sanatos", a scris o tanara. "Biata Rachel. Pare mult prea slaba. Nici macar nu mai arata 24 de ani!", a comentat altcineva.

Rachel a aparut ieri la emisiunea matinala "Today", pentru a vorbi despre slabirea ei. "Nu sunt sigura daca o sa-mi mentin aceasta greutate, dar intentionez sa incerc exercitii noi si sa continui pe calea asta, sa vad unde ma duce".

Ce parere ai despre slabirea concurentei? Crezi ca a exagerat sau crezi ca arata bine?


Citeste si

 

related posts

Modifică setările cookies