De la 55 de ore, la 9 luni: vezi care au fost cele mai scurte casatorii ale vedetelor de la Hollywood


Uneori "pana cand moartea ne va desparti" nu trebuie luat ad litteram. Urmatoarele staturi din Cetatea Filmului au demonstrat ca dragostea dureaza uneori si mai putin decat proverbialii 3 ani.


1. Britney Spears

Printesa Pop si prietenul ei din copilarie, Jason Alexander, s-au casatorit intr-un moment de nebunie, in Las Vegas. Casatoria a fost insa anulata 55 de ore mai tarziu.

2. Carmen Electra

Carmen si Dennis Rodman erau casatoriti abia de 9 zile cand fostul jucator de baschet a depus actele pentru divort.

3. Eddie Murphy

Vedeta din "Norbit" si producatoarea Tracey Edmonds au divortat la doar 14 zile dupa nunta lor din Bora Bora.

4. Drew Barrymore

Simpatica blonda a fost casatorita cu barmanul Jeremy Thomas din 20 martie 1994 pana pe 28 aprilie acelasi an. Putin mai mult de o luna asadar. Cea de-a doua casnicie a lui Drew, cu comediantul Tom Green a durat ceva mai mult: de pe 7 iulie 2001 pana in decembrie acelasi an.

5. Kim Kardashian

Voluptoasa starleta de reality show este celebra pentru un sex tape in care apare alaturi de iubitul ei de la vremea respectiva, Ray J, dar si pentru nunta ei de 72 de zile cu baschetbalistul Kris Humphries.

6. Nicolas Cage

Actorul si unica fiica a lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley, s-au casatorit pe 10 august 2002, dar au depus actele pentru divort pe 25 noiembrie in acelasi an. Ce doi s-au recasatorit, dar nici a doua casnicie n-a fost mai norocoasa: a durat 4 luni.

7. Colin Farrell

Vedeta din "Alexander" si actrita Amelia Warner au fost casatoriti din iulie pana in noiembrie 2001, fix 4 luni.

8. Pamela Anderson

Voluptoasa blonda si cantaretul Kid Rock au fost sot si sotie timp de 4 luni. Mai tarziu, starul din "Baywatch" s-a casatorit cu Rick Salomon in octombrie 2007, dar au divortat in decembrie 2007.

9. Bradley Cooper

Vedeta din "The Hangover" si actrita Jennifer Esposito s-au casatorit in decembrie 2006, dar casnicia lor a durat numai 4 luni.

10. Renee Zellwegger

Tot 4 luni a durat si casnicia lui Renee cu cantaretul country Kenny Chesney.

11. Jennifer Lopez

Inainte de intens mediatizata ei casnicie cu Marc Anthony, J.Lo. a mai fost casatorita de 2 ori. Prima ei casnicie, cu actorul cubanez Ojani Noa a durat din februarie 1997, pana in ianuarie 1998, deci 11 luni. A doua casnicie, cu dansatorul ei, Cris Judd a durat 9 luni, din septembrie 2001, pana in iunie 2002.

 

related posts

Modifică setările cookies