De la copila inocenta la vampa periculos de sexy. Vezi transformarea socanta a lui Taylor Momsen


Cindy Lou din "Grinci a furat Craciunul" si Jenny Humphrey din "Gossip Girl" sunt doar cateva din rolurile care au consacrat-o pe Taylor Momsen. De cand vedeta a ales muzica in defavoarea actoriei, aceasta este insa de nerecunoscut.


Dupa ce-a aparut goala pe coperta noului ei album "Going to Hell", vedeta din Gossip Girl merge mai departe de atat si isi surprinde fanii cu o aparitie total neasteptata in cel mai nou videoclip al trupei.

Cantareata in varsta de 20 de ani a fost protagonista unui scenariu socant si a fost nevoita sa renunte complet la haine.

Cantareata si-a dezgolit corpul, care era acoperit doar de un halat negru pana in pamant si si-a lasat la vedere formele fara cusur. Totusi, aceasta si-a acoperit partile intime ale corpului cu o banda adeziva neagra, care a prins forma unei cruci, spre surprinderea fanilor ei, care nu se asteptau la un asemenea gest.

Dupa diverse aparitii in filme si seriale, Taylor Momsen s-a indreptat catre muzica, simtind ca aceasta este cariera pe care trebuie sa o urmeze. " Sa fii actor este simplu. Fac asta de mult timp si imi place. Dar joci un rol in loc sa fii tu insuti. Muzica este ceva mai personal, pentru ca tu o scrii si esti implicat pas cu pas.", a declarat artista la un moment dat.

FULLSCREEN
De la copila inocenta la vampa periculos de sexy. Vezi transformarea socanta a lui Taylor Momsen
  • /

related posts