De la critic de film, la actrita in videoclip. Vezi aparitia amuzanta cu care Irina Margareta Nistor si-a incantat fanii VIDEO


Dupa o viata-maraton in lumea filmului sub titulatura de critic de film, Irina Margareta Nistor surprinde printr-o aparitie neasteptata.


Irina Margareta Nistor ne-a mangaiat copilaria cu vocea calda pe care o auzeam cand apasam butonul “Play” al aparatului video si urmaream cu sufletul la gura desenele animate.

Dupa un debut ca redactor si realizator la Televiziunea Romana, unde a dublat sute de pelicule, programe si piese de teatru si a prezentat cateva emisiuni, criticul de film a fost pe rand comentator al diverselor premii din lumea filmului, colaborator al diverselor  posturi de radio, profesoara de limba engleza, jurata in diverse festivaluri si consilier al unui post de televiziune.

Doamna Nistor, care se poate lauda cu cel mai mare repertoriu de filme vazute la activ, uimeste printr-o colaborare neasteptata cu trupa Taxi.

Aceasta apare in ultimul videoclip al trupei, realizat pentru piesa “Subtitrarea la romani” , unde isi pastreaza rolul de traducator si il completeaza cu cel de actrita. Criticul de film traduce injuraturile din versurile piesei, oferindu-le o nuanta decenta si amuzanta si intonandu-le in maniera inconfundabila cu care ne-a obisnuit.

Irina Margareta Nistor demonstreaza ca anii in care lumea ei s-a invartit in jurul filmului a facut usoara trecerea de la meseria de critic de film la cea de actrita de videoclip.

Vezi AICI videoclipul piesei “Subtitrarea la romani” si spune-ne ce parere ai despre aparitia celebrului critic de film!

 

related posts

Modifică setările cookies