De la flirt la film! Aventura lui Eugenie Bouchard ajunge la Hollywood


Americanii nu se dezmint atunci când vine vorba despre punerea în scenă a unor povești fascinante inspirate din viața reală. 

Tag-uri:

Ultima idee de film apărută la Hollywood pornește de la o idilă pe care frumoasa tenismenă Eugenie Bouchard a avut-o în 2017 cu un tânăr pe care l-a cunoscut ca urmare a unui pariu pierdut pe o rețea de socializare.

În urmă cu doi ani, în timpul finalei Superbowl (ultimul act al campionatului de fotbal american), cea supranumită „Barbie” a făcut o postare pe Twitter care avea să-i schimbe viața. Mai exact, la scorul de 28-3 pentru Atlanta Falcons în meciul cu New England Patriots, canadianca a scris ceva de genul „eram sigură că Atlanta va câștiga”.

Instantaneu, Bouchard a fost provocată de unul dintre mulții ei „urmăritori” de pe internet. „Dacă cei de la Patriots vor câștiga, ieși cu mine în oraș?”, a fost pariul aparent fără șanse la care s-a înhămat John Goehrke, un fan al echipei New England. „Sure” (n.r.: cu siguranță) a replicat fosta mare rivală a Simonei Halep în circuitul WTA, convinsă că sărmanul John n-are nici o șansă.

Ce-a urmat e de domeniul irealului, Patriots pornind o cursă de recuperare fantastică și obținând în cele din urmă victoria cu 38-24, după prelungiri. Probabil că a fost o noapte lungă pentru tenismena ajunsă acum la 25 de ani, gândindu-se dacă ar trebui sau nu să se țină de promisiune.

Răspunsul așteptat de o lume întreagă a venit peste câteva săptămâni, când simpatica Genie și-a luat inima în dinți și i-a propus lui John să iasă împreună și să urmărească „live” un meci de baschet din NBA disputat la New York. Simplul pariu pierdut de Bouchard s-a transformat apoi într-o frumoasă idilă, cei doi continuând să se vadă în mod regulat, vizionând chiar și următorul Superbowl, în februarie 2018.

Ulterior, se pare că povestea cu iz sentimental dintre Eugenie Bouchard și John Goehrke a ajuns la final, dar nu și pentru producătorii de la Hollywood. Regizorul Jonathan Abrahams a propus companiei de televiziune „Fox” crearea unui lungmetraj care să surprindă tupeul unui suporter anonim de a se infiltra în viața amoroasă a unei jucătoare de tenis faimoase.

FULLSCREEN
De la flirt la film! Aventura lui Barbie Bouchard ajunge la Hollywood
  • /


related posts