De la ninja agresiv, la sirena delicata. Lady Gaga a purtat din nou tinute surprinzatoare la un festival din Anglia


Lady Gaga a reusit din nou sa faca un spectacol de neuitat pe scena Festivalului iTunes, care are loc in acesta perioada pe scena teatrului Roundhouse din Anglia.


Desi s-a lasat asteptata, dupa cateva zile in care a avut repetitii intense in fiecare zi Lady Gaga a bifat un spectacol senzational atat la capitolul costume, cat si la prestatia muzicala. Daca prima data a purtat un costum de ninja negru, in secunda urmatoare Gaga a optat pentru costumatia delicata a unei sirene.

Pentru costumul de ninja, artista a ales sa poarte o peruca neagra, iar pentru cealalta costumatie a optat pentru cea blonda, pe care a tot purtat-o in ultimul timp. La prima tinuta, cea a unui luptator, Gaga nu si-a putut arata formele, dar costumul de sirena, cu aplicatii de scoici si alge, i-a lasat la vedere trasatura de care Gaga este mandra de cand a slabit si anume posteriorul.

Artista a urcat pe scena festivalului in ziua cu numarul 20 si a interpretat cele mai cunoscute melodii ale sale, dar si cateva track-uri de pe urmatorul album, ARTPOP. Nici de la aceast spectacol nu a lipsit trupa de dansatori talentati, care au oferit o coregrafie senzationala.

Primirea de care Gaga a avut parte inainte de a urca pe scena a fost si ea una pe masura. Fanii au intampinat-o purtand nasuri de porcusori, lasandu-se inspirati de versurile ultimului sau single, "Swine".

Voi ce parere aveti despre costumatia aleasa de Gaga pentru Festivalul iTunes? Vi se pare mai potrivita decat acele tinute excentrice cu care ne obisnuia la fiecare aparitie?

related posts

Modifică setările cookies