De la o adolescenta plinuta, la unul din cele mai apreciate modele plus size. Cum arata fiica cea mica a lui Andy Garcia


Andi Garcia are 3 fiice si se mandreste cu ele. De-a lungul timpului le-a luat cu el la premierele filmelor sale, iar acum tinerele au propriile cariere. Cea mai mica dintre ele, Alessandra Garcia-Lorido, a ajuns unul dintre cele mai apreciate modele plus size.


In varsta de 24 de ani, Alessandra Garcia-Lorido tocmai a realizat un pictorial in lenjerie intima pentru revista Slink. Tanara se mandreste cu formele sale voluptoase si este un adevarat model pentru adolescentele cu probleme de greutate.

"Modellingul m-a ajutat sa fiu mandra de corpul meu. Aceasta sedinta foto mi-a dat ocazia sa imi arat incredere in mine si sa demonstrez ca toate femeile pot fi sexy", a spus fiica lui Andy Gracia.

Nu este prima sedita foto a tinerei: aceasta a aparut si in editia italiana a revistei Vogue, in 2012, si si-a aratat formele si in campaniile H&M. A primit si un rol mic in filmul he Lost City (2005) , alaturi de tatal sau.

 

 

#

 

 

 

Fun fact: All the rules of golf were created in that building behind us ⛳️

A photo posted by Alessandra Garcia Lorido (@alessandragl) on

Fiica cea mare a lui Andy Garcia, Dominik, este actrita si model, iar cea mijlocie, Daniella, este cea mai discreta dintre cele 3 surori.

related posts

Modifică setările cookies