De la sexy la vulgar nu a fost decat un pas... la propriu! Aparitie controversata a lui Chrissy Teigen la AMA


Chrissy Teigen, sotia artistului John Legend, a avut cea mai controversata aparitie a sa de pana acum, la Gala American Music Awards. Modelul a riscat venind imbracata intr-o rochie extrem de decoltata, purtata fara lenjerie intima, iar paparazzii nu au ratat secunda in care aceasta a avut un moment de neatentie.


Suntem obisnuite cu aparitiile sexy ale lui Chrissy Teigen, insa ceea ce s-a intamplat la American Music Awards este deja prea mult :)

Din dorinta de a bifa cea mai sexy aparitie de pe covorul rosu la American Music Awards, sotia lui John Legend a fost victima unui accident vestimentar. Rochia cu slit adanc i s-a desprins de pe picior, astfel ca modelul si-a etalat zona intima de fata cu toti fotografii.

Astfel, Chrissy a aparut pe covorul rosu intr-o rochie neagra, despicata in lateral, purtata fara bikini. 

Vedeta a stat excelent la capitolul accesorii, din pacate insa nimeni nu s-a mai uitat la acest lucru :) Multitudinea de btatari, inele si coliere a fost eclipsata de jenantul accident vestimentar.

Chrissy Teigen este model consacrat, dar si o apreciata vedeta de televiziune. Cand nu lucreaza ca model sau prezentatoare, bruneta scrie si gateste. Are un blog de succes, sodelushious.com, unde isi povesteste experimentele culinare si turistice, incantandu-si fanii cu poze si sfaturi utile.

  • De la sexy la vulgar nu a fost decat un pas... la propriu! Aparitie controversata a lui Chrissy Teigen la AMA

related posts

Modifică setările cookies