De necrezut! Richard Gere devine tată pentru a doua oară la 69 de ani


Actorul va împlini 69 de ani la sfârșitul acestei luni și tocmai s-a aflat că cea de-a treia lui soție este însărcinată. Alejandra Silva are doar 35 de ani și cei doi s-u căsătorit, în secret, în luna aprilie a acestui an.


Richard Gere nu pierde timpul. Actorul s-a căsătorit pentru a treia oară cu doar câteva luni în urmă și deja va avea un copil cu soția lui. Alejandra Silva este cu 34 de ani mai tânăra decât el și l-a cunoscut pe Richard în 2015, când era în plin divorț de primul ei soț.


 

El actor estadounidense Richard Gere contraerá matrimonio el 5 de mayo en Washington con su novia española, la empresaria Alejandra Silva ???????? más detalles de este romance en ???? elfarandi.com  #richardgere #love #boda #CR24

A post shared by El Farandi???? (@elfarandi) onDupă ce au făcut publică relația lor, Richard declara: “sunt cel mai fericit bărbat din Univers, de ce nu aș fi?”. La rândul ei, Alejandra spunea: “Eram pierdută, nu mai vedea lumina, iar faptul că l-am cunoscut pe el a dat un nou sens vieții mele”.Atât Richard, cât și Alejandra mai au câte un copil din relațiile anterioare. Alexandra are un băiat de doar 5 ani cu magnatul Robert Friedland, iar Richard are un băiat de 18 ani din căsătoria cu Carey Lowell.

related posts

Modifică setările cookies