De nerecunoscut! Dupa ce s-a tuns si s-a vopsit roscata, Alexandra Stan uimeste cu o noua schimbare de look spectaculoasa


Dupa scandalul de agresiune in care a fost implicata alaturi de fostul ei impresar, Marcel Prodan, Alexandra Stan simte nevoia unor schimbari radicale in viata ei.


Cu zambetul pe buze, Alexandra pare o cu totul alta persoana decat cea care in urma cu trei luni fusese desfigurata de impresarul sau, Marcel Prodan.

De la incidentul care a marcat-o atat fizic, cat si psihic, artista nu a mai urcat pe scena. Mai mult, simte ca hartuirea la care a fost supusa nu se opreste aici. Pregateste insa o revenire de zile mari. Cantareata este hotarata sa lase trecutul in urma si sa se concentreze pe proiecte mai ambitioase decat pana acum.

Iar transformarea ei nu se vede numai in atitudine. O fotografie recenta o arata pe Alexandra Stan complet schimbata si ca look. S-a tuns si s-a vopsit roscata, parca pentru a arata ca nu a mai ramas nimic din tanara fragila dinaintea scandalului.

In plus, pentru o sesiune foto speciala, si-a facut parul extrem de cret, asemanandu-se cu Beyonce chiar.

Vezi imaginea pe protv.ro.

FULLSCREEN
De nerecunoscut! Dupa ce s-a tuns si s-a vopsit roscata, Alexandra Stan uimeste cu o noua schimbare de look spectaculoasa
  • /

related posts