De nerecunoscut! Uite cum arata si cum se exprima Inna la primul interviu din viata ei!


Este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si se bucura de un mare succes in strainatate. Showbizul a reusit sa o cizeleze si in prezent este un model pentru multe tinere de la noi din tara. Insa Inna nu a fost intotdeauna un exemplu de urmat. La primul interviu era emotionata, avea trac si nici cu avea ...zambetul perfect de acum!


Acum are haine de mii de euro, parul ii sta perfect, dintii ii sunt impecabili, iar la capitolul incredere in propria persoana sta excelent. Insa la inceputurile ei in muzica, Inna era doar o fata simpla, cu talent muzical.

Dar timpul a trecut, Inna e in topurile internationale si acm are pretentii. Potrivit Cancan, la ultimul zbor cu avionul al vedetei, deranjata de cativa pasageri care traversau culoarul in incercarea de a ajunge la toaleta, Inna a batut in usa pilotului, cerandu-i sa le interzica "intrusilor" sa-i tulbure aerul.

"Deranjata de cei care tot traversau culoarul, inainte si inapoi, vedeta s-a enervat atat de tare, incat a apelat la solutii extreme. Inna s-a ridicat de pe scaun, a ignorat stewardesele care incercau sa o calmeze, a batut in usa pilotului si l-a rugat sa ia masuri: "Va rog frumos sa faceti ceva! Nu se poate sa am bilet la business class si sa se plimbe toata lumea pe aici", s-a descarcat solista. In cele din urma, insotitoarele de bord au incercat sa-i faca pe plac, iar Inna, dupa ce s-a descarcat in fata pilotului, s-a potolit.", spun cei de la Cancan.

Urmareste primul interviu pe care l-a dat Inna in calitate de vedeta si spune daca este de apreciat evolutia artistei.

related posts