De o frumusete rapitoare. Cum a pozat Milla Jovovich alaturi de fiica ei, care ii seamana perfect


Desi pare greu de crezut la cat de bine arata, Mila Jovovich este mama a doua fetite superbe. In urma cu putin timp, ea a realizat o sesiune foto inedita alaturi de cea mai mare dintre ele, iar fanii au ramas impresionati de asemanarea dintre ele.


Milla Jovovich si Ever Garbo au pozat pentru celebra revista VS. Magazine. Asa cum era de asteptat, micuta mosteneste frumusetea mamei ei si seamana bine cu aceasta, ambele reusind sa-i hipnotizeze pe cei din jur cu ochii superbi.

La 8 ani, Ever are toate sansele sa paseasca pe urmele Millei si sa inceapa o cariera in modelling, asa cum a facut si mama ei.

 

What an amazing experience to share with my daughter and have our portrait shot by @karllagerfeld today. ???? by @chrissbrenner #parisdiary

A photo posted by Milla Jovovich (@millajovovich) on


Milla a inceput sa mearga de la 9 ani la auditii la agentii de modelling si la 12 ani, cand era in clasa a VII-a, a renuntat definitiv la scoala pentru a se concentra pe o cariera ca model. Din fericire lucrurile au mers bine pentru ea si asa a ajuns la doar 13 ani sa primeasca primul rol intr-un film in "Two Moon Junction".


Filmul care i-a adus insa notorietatea a fost "Return to the Blue Lagoon", un sequel al povestii din 1980 cu Brooke Shields. Pelicula si mai ales aparitia semi-nud a Millei au fost extrem de controversate din cauza faptului ca ea avea doar 16 ani la momentul respectv.


Dupa acest film, atat cariera de model, cat si cea de actrita au inflorit pentru Milla. Actrita a jucat in 5 filme din seria "Resident Evil", a interpretat-o pe Ioana D'Arc si a aparut in numeroase thrillere, horror-uri sau filme SF.

FULLSCREEN
De o frumusete rapitoare. Cum a pozat Milla Jovovich alaturi de fiica ei, care ii seamana perfect
  • /


related posts