Decolteul care i-a lasat pe toti fara cuvinte. Cum arata din fata rochia purtata de Charlotte McKinney


A devenit vedeta internationala peste noapte, dupa ce s-a difuzat in cadrul Super Bowl-ului american o reclama in care detine rolul principal. Charlotte McKinney este, mai nou, numele de pe buzele tuturor.


Blonda originara din Statele Unite ale Americii a facut reclama unui celebru brand de burgeri si a devenit celebra peste noapte. Nu doar chipul ei angelic i-a cucerit pe toti, ci si bustul generos pe care il pune in evidenta de fiecare data cand are ocazia.

La un eveniment monden la care a participat recent, tanara a avut grija, de exemplu, sa poarte o rochie cu decolteu suficient de amplu incat sa ii lase la vedere atuurile fizice cu care a inzestrat-o Mama Natura. In momentul in care a pasit pe covorul rosu, toti au ramas fara cuvinte si s-au grabit sa o fotografieze din toate unghiurile, constienti de impactul pe care il are prezenta ei. Si nici nu e de mirare de ce!

Tanara de 21 de ani a pozat ca o adevarata profesionista desi abia s-a lansat in showbiz si s-a aratat incantata sa fie in centrul atentiei. Ba mai mult, a reusit sa eclipseze blonde veterane din showbizul american precum Lauren Conrad si modelul Victoria's Secret Martha Hunt.

Bustul de 32F care ar fi complet natural ii va oferi, cel mai probabil, o cariera promitatoare lui Charlotte, care are sanse sa le detroneze pe deja celebrele Kate Upton si Emily Ratajkowski din topul femeilor cu cel mai frumos bust natural din showbizul american.

Kate Upton si Emily Ratajkowski, doua dintre cele mai dotate vedete din showbizul american, la capitolul sani naturali. Sunt considerate cele mai mari "rivale" ale nou-venite Charlotte

Iata cum s-a lasat fotografiata pe covorul rosu si, mai jos, reclama care a transformat-o in vedeta peste noapte:

related posts

Modifică setările cookies