Decolteul cu care Ashley Roberts, blonda din Pussycat Dolls, a crescut audienta la "Dancing on Ice"


Atunci cand fosta componenta Pussycat Dolls a fost invitata sa faca parte din juriul "Dancing on Ice", varianta pe gheata a celebrei emisiuni "Dansez pentru tine", s-au auzit multe voci care au comentat ca Ashley nu are ce cauta acolo, avand in vedere lipsa ei de experienta in patinaj.


Blonda a reusit insa sa cucereasca aseara telespectatorii la debutul emisiunii, atunci cand a demonstrat ca este un judecator impartial si relativ dur, fata de ceilalti colegi ai sai.

Dans in timpul sarcinii? Uite ce miscari poate face o gravida in noua luni

Ashley, in varsta de 31 de ani, are o bogata experienta in dans, ea luand lectii de dans de la varsta de 3 ani. Pe langa experienta din Pussycat Dolls, blonda a mai dansat in videoclipurile lui Aaron Carter, Pink si Josh Groban.

Atunci cand participarea ei la emisiune a fost anuntata luna trecuta, multi au comparat-o cu fosta Spice Girl, Emma Bunton, care a facut si ea parte din juriul emisiunii timp de 2 ani.

Cum sa arati fabulos chiar daca ai un copil. 9 rochii chic pentru mamici moderne

Sedinta foto pentru lansarea emisiunii, care a avut loc pe 3 ianuarie la studiourile The London Television Center, a facut furori. Asta in parte si datorita decolteului uber sexy al lui Ashley, care a ales o rochie roz bombon cu peplum, ce i-a scos in evidenta silueta subtire.

related posts

Modifică setările cookies