Defileaza pe podiumuri, are chip de papusa si un corp de invidiat. Care este adevarata poveste a lui Gigi Gorgeous


In varsta de 24 de ani, Gigi Gorgeous, pe numele sau adevarat Gigi Loren Lazzarato si cunoscuta si ca Gregory Gorgeous, atrage atentia ori de cate ori aapare in public. Chip de papusa, corp pe care multe femei l-ar invidia, garderoba provocatoare, atitudine exemplara. Asa se face ca putini iti dau seama ca Gigi a fost barbat.


Gigi a inceput sa castige notorietate inca din anul 2008, cand a inceput sa publice pe canalul sau de Youtube tutoriale de make-up, inainte de a se transforma in femeie. Treptat, tutorialele sale s-au transformat in unele de fashion si lifestyle, infatisarea sa a inceput sa se schimbe, iar in 2013 a declarat oficial ca este transexual.

Dupa ce si-a schimbat numele, in 2014, in 2015 a lucrat impreuna cu Kylie Jenner la filmarea unor videoclipuri publicitare pentru linia de rujuri a brunetei.

In timp ce Gigi are o multime de fani, doar canalul sau de youtube avand 290 000 000 de followeri, exista si situatii in care Gigi este criticata.


Nu cu mult timp in urma i s-a intamplat chiar sa nu fie primita la bordul unui avion care calatorea spre Dubai, din cauza tranzitiei sale catre genul feminin. Vezi cum arata Gigi inainte de a deveni femeie, in clipul de mai jos:

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies