Delia Matache a vizitat insula unde Leonardo di Caprio a filmat The Beach FOTO


Avem motive intemeiate sa o invidiem pe Delia Matache! Dupa ce ne-a aratat pe Facebook poze cu peisajele de vis din Thailanda, acum urmeaza ceva si mai tare - Delia a fost in paradisul unde Leonardo di Caprio a filmat "The Beach!"


Golful Maya, insula Phi Phi Lei, Thailanda este locul unde Leonardo di Caprio a filmat "The Beach". Insula insa nu e atat de linistita cum apare in The Beach,  pentru ca exista multi fani ai filmului care vin sa o viziteze.

In 2000, inainte ca filmul "The Beach" sa faca furori printre tinerii din toata lumea, Koh Phi Phi era o linistita insulita de pescari. Exista turism, dar la o scara redusa. Dupa ce filmul a fost lansat cu mare succes, Maya Bay a devenit loc de pelerinaj pentru cei indragostiti de mare, de soare si de insule tropicale

"Peisaje salbatice, cu faleze inalte ce coboara abrupt spre plajele cu nisip alb, palmierii si apele turcoaz ale marii Andaman, vegetatia ce acopera inaltimile insulei, fac ca acest paradis tropical sa fie dorit de cei in cautare de liniste, intimitate si romantism" - descriu agentiile de turism locul vizitat de Delia.

 

Vezi mai jos trailerul filmului THE BEACH cu Leonardo di Caprio.

related posts

Modifică setările cookies