Delia Matache, cu o caciula bizara care poate fi usor confundata cu parul ei. Iti place?


Delia Matache a devenit un trend setter printre vedetele din Romania. Dupa ce a purtat inele pentru unghii pentru un videoclip, acum a aparut in public cu o caciula bizara, dar foarte cool, care ii vine perfect!


Delia Matache are un stil vestimentar original, incercand sa poarte haine si accesorii care sa o plaseze in centrul atentiei.

Cantareata si-a achizitionat o caciula extrem de simpatica, ce ar putea fi usor confundata cu parul ei...daca ar fi satena. 

Caciula pare a fi de fapt par impletit in stilul afro. Accesorizata cu o pereche de cercei supradimesionati rotunzi si imbracata cu o geaca de piele foarte cool, cu tinte, Delia nu are cum sa nu se faca remarcata.

Cantareata a postat un anunt pe pagina sa de facebook in care anunta ca are nevoie pentru clipul piesei "Doi in unu" de o fata care sa semene foarte bine cu ea. Pe cine i-au recomandat fanii?  "Laura Cosoi este perfecta", i-au scris mai multi fani.

"Pai nu este nevoie sa cauti nici o alta fata, Delia, pentru ca o ai langa tine pe Laura Cosoi, care nu numai ca seamana cu tine, sunteti chiar leite!", i-a scris o admiratoare.

related posts

Modifică setările cookies