Delia Matache vrea sa se intoarca moda femeilor voluptoase: "Sunt usor apetisanta spre rotunjoara si ma iubesc!"


Desi multi o arata cu degetul pentru ca a mai pus cateva kilograme in plus, Delia Matache nu pune la suflet vorbele rautacioase ale celor care o critica. "Profesia mea nu este de manechin, nu trebuie sa defilez, ma iubesc atat de mult si va doresc si voua sa o faceti cu drag", a spus Delia la videochatul Perfecte.ro.


"Si ce daca as fi pus cateva kilograme?! E absolut normal, kilogramele vin si trec in functie de dorinta fiecaruia. Eu nu imi fac griji, atata timp cat nu sunt obeza sau nu am probleme de sanatate si sunt usor apetisanta spre rotunjoara nu am nicio problema", a spus Delia.

Delia Matache are un sfat si pentru tinerele care isi fac griji din cauza greutatii. "Nu mai mancati, daca nu va place cum aratati. Dar ce ce sa nu mananci?! In general fetele slabe isi fac probleme: slabele isi fac mereu probleme ca nu sunt suficient de slabe! Mie imi place Adele, care are un succes senzational si nu e o femeie slaba, e plinuta. In Romania ar fi fost judecata ca are probleme cu greutatea: "Ce cauta grasana asta, dat-o jos de pe scena!"

"Mie mi-ar placea sa readuc la moda femeia cu forme. S-a purtat pe vremea lui Marilyn Monroe, care nu era slaba, ci apetisanta. As vrea sa se intoarca moda asta!", a marturisit Delia.

related posts

Modifică setările cookies