Demi Lovato, copia lui Demi Moore. Cat de mult seamana cele doua in ultima perioada


Le despart 30 de ani, insa cele doua Demi - Lovato si Moore - incep sa semene din ce in ce mai mult. Ceea ce nu este un lucru rau :)


Cel mai nou look al lui Demi Lovato - bruneta cu parul foarte lung - ne duce cu gandul la cealalta Demi din showbizul international, mult mai celebra ca ea. Sex simbolul anilor '90, Demi Moore arata in continuare spectaculos si la 54 de ani, asa ca e de inteles daca Lovato ar lua-o ca exemplu.

Cantareata, care in ultimele luni a avut mai multe schimbari de look, pare sa se simta excelent ca bruneta. 
 

 

Me at the premier for my new documentary about mental health called Beyond Silence. You can watch it at www.BeVocalSpeakUp.com !!! Check it out and spread the word!!

O postare distribuită de Demi Lovato (@ddlovato) pe


La Premiile Grammy, cantareata a avut o peruca bruneta, iar asemanarea cu Demi Moore este cat se poate de evidenta :) 


La numai 24 de ani, Demi Lovato a experimentat cat altii intr-o viata. Este in lumina reflectoarelor inca din copilarie: la 7 ani a inceput sa participe la conscursuri de frumusete pentru copii, iar apoi a evoluat la statutul de vedeta Disney. Nu a stiut insa cum sa isi gestioneze celebritatea uriasa, asa ca a cazut in patima alcoolului, a drigurilor si a bulimiei. Mai mult, a descoperit ca sufera de tulburare bipolara.

"Nu am crezut ca o sa prind 21 de ani", spunea Demi intr-un interviu. Cu multa vointa si ajutor din partea familiei si a prietenilor, Demi a trecut peste perioada neagra din viata ei si acum este un model de urmat pentru milioane de tinere din intreaga lume.

Problemele alimentare ale lui Demi au inceput la numai 9 ani: micuta avea episoade in care manca fara sa se mai poata controla, iar apoi vomita. Aflata pe culmile succesului, Demi Lovato a clacat. A inceput sa se simta nesigura, sa isi urasca trupul si sa se refugieze in droguri (OxyCotin, cocaina) si alcool. In ciuda eforturilor mamei sale de a o aduce pe calea cea buna, Demi a continuat pe acest drum al "pierzaniei". Momentul in care si-a dat seama ca nu mai poate continua asa a fost cel in care a lovit cu pumnul in fata un dansator din trupa sa, in timp ce era in turneu cu Jonas Brothers.

Demi Lovato a mai marturisit ca a suferit si de o boala psihica dificila care se manifesta prin dorinta de a se automutila pentru a se pedepsi sau pentru a-si "alina" durerile emotionale. "Am inceput de la 11 ani. Era o forma de a-mi exprima rusinea pe care o simteam in legatura cu schimbarile corpului meu. Era singura forma de a exprima ceea ce simt. Aveam multe sentimente contradictorii si singura modalitate prin care puteam sa imi alin durerea era sa imi fac singura rau fizic", a declarat Lovato.

S-a internat la o clinica de dezintoxicare, pentru a-s trata problemele alimentare, dependenta de droguri si obsesia de a se taia singura.

FULLSCREEN
Demi Lovato, copia lui Demi Moore. Cat de mult seamana cele doua in ultima perioada
  • /

related posts