Demi Lovato, flirt intensiv cu unul dintre cei mai consacrati burlaci. Cu cine a fost vazuta cantareata


A fost cuplata cu Wilmer Valderrama timp de 6 ani, s-a zvonit ca se iubeste cu un luptator MMA, iar acum unul dintre burlacii consacrati ai Hollywood-ului ii face curte. Demi Lovato devine din ce in ce mai sexy si mai dorita.


A fost surprinsa de paparazzi la mai multe gale MMA, deci fanii stiu ca e fana a ligii. Putini s-au asteptat insa sa se iubeasca cu un luptator, dupa despartirea de actorul Wilmer Valderrama, insa asta nu a impiedicat zvonurile conform carora cantareata de 24 de ani s-ar fi vazut cu Luke Rockhold.

Zvonurile nu au fost insa confirmate, iar acum se pare ca Demi Lovato este curtata de John Mayer. Cantaretul este cunoscut pentru cuceririle faimoase pe care le-a facut printre vedetele de la Hollywood.

In bratele barbatului se pare ca au fost femei celebre, precum  Jennifer Love Hewitt, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Taylor Swift si Katy Perry.

Se pare ca Demi si John, care este cu 15 ani mai mare decat ea, au stat de vorba timp de o ora: "John ii soptea cuvinte dulci la ureche. Ea era complet absorbita. Nu se sarutau sau ceva asemanator, dar ea a chicoti incontinuu.", a povestit un martor al celor de la US Weekly.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies