Motivul pentru care Demi Moore a ajuns in spital. Ce ascundea in spatele unui corp sculptat cu ajutorul operatiilor estetice 


Demi Moore, 49, a avut niste aparitii publice ingrijoratoare in ultimele luni. Infiorator de slaba, trasa la fata si mereu trista, actrita nu a prea reusit sa-si ascunda problemele din viata personala. Pana cand a fost nevoita sa cheme ambulanta si sa ceara ajutor specializat. 


La inceputul acestei saptamani, Demi Moore a fost luata cu ambulanta la spital, dupa ce a facut o criza de epilepsie. Situatia este insa si mai grava: actrita este tratata de anorexie si de abuz de medicamente.

Fii tot timpul in CTRL si da LIKE la pagina noastra de Facebook! Suntem peste 61.000 in club. Intra si tu!

Problemele din viata personala, obsesia pentru un corp mereu tanar si toata atentia presei au obosit-o si au pus-o la pamant.

Cine-ar fi crezut? Cameron Diaz cu burtica de gravida in cele mai recente fotografii. Ghicesti cine e tatal?

"Din cauza stresului din viata ei din acest moment, Demi a ales sa ceara ajutor profesional pentru a se trata de epuizare si pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Ea asteapta cu nerabdare sa se faca bine si este recunoscatoare pentru suportul familiei si prietenilor", a declarat purtatorul de cuvant al actritei.

Cum s-a ajuns aici?

In primul rand, Demi este obsedata sa ramana tanara. Se spune chiar ca ar avea, la 49 de ani, peste 40 de operatii estetice. Toate acestea din cauza relatiei cu Ashton Kutcher, de care o despartea nu mai putin de 16 ani diferenta de varsta. Cei doi s-au despartit intr-un final, dupa ce Ashton a inselat-o cu o fata de 23 de ani.

Dupa divort, aparitiile publice ale actritei au devenit din ce in ce mai rare si mai ingrijoratoare. Acuzata de anorexie, Demi nega cu vehementa ca ar avea aceasta problema, insa silueta scheletica o trada de fiecare data.

Salon de 1 milion de dolari! Vezi pozele incredibile cu locul in care a nascut Beyonce

In Harper's Bazaar, numarul din februarie, Demi a marturisit ca isi accepta corpul asa cum este el: "Imi accept mult mai mult corpul meu acum si asta nu include doar greutatea mea, ci si schimbarile care vin odata cu varsta."

Se pare ca asta doar de fatada. In realitate, anorexia chiar este o problema, iar in combinatie cu abuzul de substante, sanatatea ei  este in pericol. Sa speram ca se va face bine in curand!

related posts

Modifică setările cookies