Demi Moore, o noua aparitie bizara la o petrecere. Cum s-a dat in spectacol actrita


Dupa ce miercuri seara a fost surprinsa in niste ipostaze jenante la o petrecere, alaturi de Lenny Kravitz, fosta sotie a lui Ashton Kutcher a facut-o lata din nou, vineri seara.


Demi a fost prezenta la TERRYWOOD, petrecerea organizata in cinstea fotografului de vedete Terry Richardson, la hotelul Standard, din Miami.

Un copil dupa 40 de ani? Afla care sunt avantajele si dezavantajele unei sarcini tarzii

Vedeta a avut o aparitie putin ciudata, purtand o rochie roz cu albastru si maro si o pereche de pantofi Louboutin negri, dar si o pereche de ochelari cu rame foarte mari, negre.

Nu atat outfit-ul, cat comportamentul actritei de 50 de ani a fost unul bizar. Demi a parut ca se distreaza de minune, pozand in ipostaze ciudate alaturi de Terry Richardson.

La un moment dat, Demi a mers pe gazon si s-a prefacut ca vrea sa ascunda ceva, tinand degetul aratator la buze in semn de tacere, in timp ce Terry o fotografia cu telefonul mobil.

Cei doi au continuat sa faca fel de fel de fete pe covorul rosu al evenimentului, spre amuzamentul celor prezenti si spre deliciul lui Demi, care parea ca se simte excelent in centrul atentiei.

Nu la fel de incantate vor fi insa fiice ei Rumer, in varsta de 24 de ani, Scout, de 21 de ani si Tallulah, de 18 ani, care, sustin jurnalistii americani, sunt jenante de faptul ca mama lor are o relatie cu un tanar care le-ar putea fi frate.

Noul toyboy al lui Demi, Vito Schnabel, de 26 de ani, a fost si el prezent la petrecerea de miercuri si, conform surselor, si-a petrecut o mare parte a serii sarutandu-se cu mai varstnica lui iubita.

Spune si tu: ce parere ai despre comportamentul adolescentin al lui Demi? Crezi ca este vorba despre o criza a varstei mijlocii?

FULLSCREEN
Demi Moore, o noua aparitie bizara la o petrecere. Cum s-a dat in spectacol actrita
  • /

related posts