Denise Iacobescu, mama Antoniei, ar putea oricand sa se dea drept sora geamana a fiicei sale. Vezi imaginea in care le poti confunda


Se spune ca frumusetea se mosteneste genetic. Iar mama Antoniei demonstreaza din plin acest lucru prin ultima imagine de profil postata pe Facebook, in care arata foarte sexy.


Cu buclele brunete cazand cascada pe langa fata, o pereche de cercei arabesti si o rochie cazuta pe umeri, Denise Iacobescu, mama Antoniei, pare orice in aceasta imagine, mai putin o bunica tipica.

Desi varsta lui Denise este incerta, tabloidele vehiculand ca are undeva intre 39 si 45 de ani, trebuie sa remarcam ca doamna Iacobescu arata absolut superb, putand oricand sa se dea drept sora mai mare sau chiar geamana a fiicei sale.

Top 6 obiceiuri proaste care se transmit de la mama la fiica

Denise Iacobescu lucreaza ca vanzatoare intr-un magazin de bijuterii intr-un hotel de cinci stele si spune ca este foarte mandra de ceea ce a realizat fiica ea. Mama Antoniei a marturisit ca nu are operatii estetice si ca se mentine in forma printr-un stil de viata ordonat.

"Dintotdeauna am avut grija de mine. Sunt o persoana vesela si cred ca asta se vede. Nu am nicio operatie si sunt foarte mandra de asta. Nici Antonia nu are. E bine sa stai naturala, dar daca operatiile estetice ar face-o pe ea fericita, nu m-as opune. Sunt foarte mandra de fiica mea si o sustin in tot ceea ce face", a spus mama Antoniei pentru Kanal D.

Denise Iacobescu crede ca si ea, la randul ei, a mostenit frumusetea de la mama sa, asa cum Antonia o mosteneste pe ea. "Nu beau, nu fumez, nu imi pierd noptile. Bine, cred ca e si genetic. Fac mult sport si zambesc mult. Trebuie sa zambim, viata e frumoasa", a spus pentru Click mama Antoniei.

related posts

Modifică setările cookies