Dependenta de operatii estetice, Lil' Kim e complet diferita fata de cum si-o amintesc fanii. Cum arata vedeta acum


Se intampla adesea ca divele de la Hollywood sa-si piarda silueta ferma sau trasaturile frumoase pe masura ce inainteaza in varsta. Cantareata Lil’ Kim s-a transformat, insa, dintr-o femeie frumoasa, cu un corp invidiat, intr-o aparitie greu de recunoscut pana si pentru fani.


Fata de perioada ei de glorie, cu Lady Marmelade, si debutul in showbiz, Lil' Kim pare o alta persoana. Cantareata rap a trecut printr-o serie de operatii estetice, iar la 42 de ani mai pastreaza doar cateva din trasaturile care au consacrat-o. Contul ei de Instagram sta drept dovada a acestui fapt!

Cu obrajii umflati, sugerand ca si-a facut implanturi in pometi, nasul vzibil mai mic si parul vopsit intr-un blond platinat, Kim nu mai pare aceeasi persoana ca in videclipurile pe care le filma la inceputul anilor 2000. Iar cand vina vorba de silueta, corpul ei a suferit si el cateva modificari.

 

???????????????????? | ????: @therobswanson #BadBoyFamilyReunionTour #QueenBeeHive #LilKim #LilKimSeason

A photo posted by Lil' Kim (@lilkimthequeenbee) on

Vedeta a luat putin in greutate si este mai voluptuoasa decat la momentul lansarii. Asemanata de carcotasi cu o vulpita, rapperita ignora comentariile negative care mai apar ocazional in presa la adresa ei si isi continua cariera, chiar daca la o scala mai redusa decat cea de acum cativa ani.


 

HIP HOP HONORS Monday 7/11 9/8c #VH1 #HipHopHonors #AllHailTheQueen

A photo posted by Lil' Kim (@lilkimthequeenbee) on

related posts

Modifică setările cookies