Desi a aparut cu cercelul din san la vedere, toti s-au uitat la incaltarile ei. Tinuta purtata de Rihanna pe aeroport


Termenul "pudoare" nu face parte din vocabularul ei. Rihanna a aparut pe aeroport intr-un maiou negru, transparent, care i-a lasat la vedere piercing-ul din sfarc, iar presa de peste ocean a explodat cand a vazut-o asa. In plus, a apelat si la un accesoriu inedit pentru a atrage atentia.


In urma cu putin timp, fotografii publicatiilor mondene au surprins-o pe Rihanna pe aeroportul din LAX, insotita de bodyguarzii ei si membri ai echipei de management. Nu aparitia in sine i-a socat pe toti insa, ci tinuta extrem de provocatoare si inedita aleasa de cantareata.

Riri a ales sa imbrace un maiou negru, simplu, transparent, care i-a lasat la vedere bustul, cu tot cu piercing-ul din sfarc, pe care l-a completat cu o pereche de pantaloni sport. Cu alte cuvinte, artista de 27 de ani si-a lasat sanii la vedere fara sa ii pese ca instantaneele surprinse de paparazzi vor ajunge pe tot internetul.

Dincolo de goliciune, Rihanna a ales si incaltaminte bizara, ea puanndu-si o pereche de papuci pufosi, completati de soseste cu model. Evident, toti ochii au fost indreptati asupra ei:

FULLSCREEN
Desi a aparut cu cercelul din san la vedere, toti s-au uitat la incaltarile ei. Tinuta purtata de Rihanna pe aeroport
  • /

related posts