Nu are corp perfect, dar a imbracat cel mai mic bikini cu putinta. Cum a atras atentia la plaja 


Natalie Nunn, o tanara de 29 de ani din Statele Unite ale Americii, a uimit la cea mai recenta aparitie la plaja. Vedeta de relaity show nu s-a sfiit sa poarte un costum de baie de dimensiuni reduse, chiar daca nu are 90-60-90.


Natalie Nunn a devenit celebra dupa ce a aparut in cel de-al patrulea sezon al unui reality show numit "Bad Girls Club".

VEZI IMAGINILE AICI.

In cadrul emisiunii, cateva "fete-rele" erau puse in situatia de a locui imrpeuna, in aceeasi casa, timp de cateva luni, iar telespectatorii le urmareau pe  cum iscau scandaluri si se certau "ca la usa cortului".

De indata ce a intrat in caminul controversat, Natalie a devenit personajul central si, din cauza atitudinii violente, a fost eliminata dupa 12 episoade.

Chiar si asa, ea nu a renuntat la cariera de vedeta de televiziune. Devenita deja un personaj spumos, care atragea audienta, a mai aparut in cateva show-uri ale postului american Oxygen.

In acelasi timp, paparazzi au inceput sa manifeste un interes tot mai ridicat fata de ea. Din programul lor zilnic nu lipsesc deci sesiunile de urmarire si imortalizarea vedetei in cele mai bizare ipostaze.

CITESTE SI: Bikini Yoga: descopera 3 exercitii simple care iti pregatesc silueta pentru plaja

Recent, ei au surprins-o pe Natalie la plaja. Imbracata in cel mai mic bikini din dotare, tanara de 29 de ani a incercat sa ii ignore si si-a canalizat toata atentia asupra iubitului ei aratos. 

Cu toate ca nu are chiar dimensiuni de model, vedeta de reality show si-a etalat cu mandrie si incredere de sine formele voluptuoase, semn ca nici nu isi doreste sa se incadreze in standardele clasice de frumusete.

Ce parere ai despre aparitia ei si a iubitului? Cum comentezi alegerea in materie de costum de baie?

related posts

Modifică setările cookies