Desi pare greu de crezut, Melissa McCarthy, starul din "Bridesmaids", a fost odinioara mult mai supla. Cum arata actrita acum 10 ani


Anul acesta, un critic de film de la "New York Observer" a numit-o "femeia hipopotam" si "de marimea unui tractor". Melissa n-a lasat aceste insulte sa o atinga si spune ca este mai fericita ca niciodata in corpul ei.


Intr-un interviu recent pentru revista "More", vedeta din "Bridesmaids" a povestit ca, desi era mult mai supla cand avea 20 si ceva de ani, acest lucru n-a facut-o neaparat mai fericita.

"Am avut toate masurile din lume. Pe cand aveam vreo 20 si ceva de ani eram intr-o forma fizica grozava, dar nu apreciam asta", a explicat ea.

"Cand purtam marimea 40 sau 42 ma gandeam <De ce nu port masura 36 sau 38?> Acum am doi copii grozavi si cel mai de vis sot de pe planeta si orice altceva se poate rezolva."

Melissa, care este mama a doua fetite, Vivian, de 6 ani si Georgette, 3 ani, a spus ca prioritatile i s-au schimbat atunci cand a nascut.

"...la 20 de ani nu ai responsabilitati, asa ca normal ca esti un narcisist superficial. Nu poti aprecia nimic, atat de obsedat esti de tine. Si eu eram la fel - ma gandeam ca ar trebui sa fiu mai inalta, mai slaba, sa am par mai frumos. dar cred ca asa e normal sa se intampla cand esti tanar. Acum, mai ales ca am copii, nu mai ai energie si timp sa te ingrijorezi in legatura cu lucrurile mici", a povestit Melissa.

Vedeta a spus ca este foarte bucuroasa ca imaginea ei de sine pozitiva a ajutat alte actrite si ca primeste regulat scrisori de multumire.

"Scrisorile pe care le iubesc cu adevarat sunt de la tinere actrite care erau ingrijorate ca trebuie sa corespunda unui anumit look. Imi spun ca eu am desfiintat acest mit."

Melissa este in prezent intr-un turneu de promovare al noului ei film, "The Heat", in care apare alaturi de Sandra Bullock.

related posts

Modifică setările cookies