Desi se lauda cu corpul ei, Rihanna a apelat la o dublura pentru o reclama sexy. Cum arata femeia care si-a "imprumutat" posteriorul starului pop VIDEO


Se pare ca pana si vedete care debordeaza de sex-appeal si incredere in ele insele apeleaza, uneori, la dubluri atunci cand trebuie sa-si arate in cele mai mici detalii corpul.


Cantareata a aparut anul trecut intr-o reclama video la blugii Armani, in care, mai bine de jumatate din timp, poarta doar lenjerie intima.

Potrivit cotidianului britanic "The Sun", insa, in imaginile in care par sa apara fundul si coapsele Rihannei, in varsta de 25 de ani, cantareata a fost inlocuita de modelul irlandez Jahnassa Aicken.

Se pare ca echipa Rihannei a insistat ca Jahnassa, in varsta de 27 de ani, sa semneze un contract de confidentialitate, care sa o impiedice sa vorbeasca despre aceasta colaborare.

O sursa din anturajul modelului a declarat insa pentru ziarul britanic: "Bustul, soldurile si fundunl Jahnassei apare in diverse parti ale reclamei. E socant ca Rihanna a vrut o dublura avand in vedere ca adora sa pozeze dezbracata si e intr-o forma buna".

Una dintre teoriile care explica motivul pentru care starul pop a apelat la o dublura este ca anul trecut slabise foarte mult si nu credea ca are forme suficient de "feminine". Jahnassa, in schimb, avea un posterior mult mai bombat, solduri mai pronuntate si sani mai apetisanti decat cantareata din Barbados.

Se pare ca modelul irlandez care si-a "imprumutat" corpul Rihannei a fost angajata de agentia Style Academy din Belfast si a primit o suma "modesta" pentru aparitia in reclama. Jahnassa a mai aparut si in videoclipul "We Found Love" al Rihannei, ca figuranta.

Ce parere ai despre faptul ca Rihanna a folosit o dublura pentru a filma scenele sexy ale reclamei? Ti se pare ca era nevoie sau nu?

related posts

Modifică setările cookies