Despartire neasteptata in showbiz! Dupa 10 ani de relatie, Joshua Jackson si Diane Kruger nu mai formeaza un cuplu


Inca un cuplu celebru indragit de milioane de fani din intreaga lume se desparte. Dupa 10 ani de relatie, Joshua Jackson si Diane Kruger anunta ca relatia lor a luat sfarsit, completand lista de perechi faimoase care au ales anul acesta sa-si ia adio.


Gwen Stefani si Gavin, Demi Lovato si Wilmer Valderrama, Amber Heard si Johnny Depp, Peter Facinelli si Jaimie Alexander sunt doar cateva dintre cuplurile faimoase care au fost "lovite" de blestemul despartirilor din 2016. Pe lista lor mai apare astazi un cuplu, format de doi dintre cei mai indragiti actori ai ultimilor ani.

Daca pe Joshua Jackson publicul il cunoste mai ales datorita rolului lui Pacey din "Dawson’s Creek", Diane Kruger i-a cucerit pe cinefili cu frumusetea ei si rolul superbei Elenei din "Troia". Impreuna, au marcat  in ultimii 10 ani aparitii elegante si discrete la evenimentele mondene, dandu-le tuturor impresia ca se iubesc la fel ca in prima zi.

Totul s-a terminat insa, iar despartirea a fost confirmata de reprezentantii celor doi actori pentru editorii revistei People, care au scris ca Joshua si Diane si-au propus sa ramana prieteni, chiar daca nu mai sunt iubiti. Pana acum, din februarie, de la ultima lor aparitie impreuna, si pana in prezent, nu au dat niciun semn ca si-ar dori o ruptura cu scandal.

Cele doua staruri nu au fost casatorite, iar Krueger a marturisit chiar intr-un interviu: 'Fara sa par pesimista, am invatat ca nu cred in casnicie. Cred intr-un angajament pe care fiecare si-l ia in sufletul lui. Nicio hartie din lume nu te va face sa stai intr-o relatie. Un prieten de-ai mei a spus ca oamenii ar trebui sa se casatoreasca la sfarsitul drumului, nu la inceputul lui", a subliniat actrita.

La randul lui, Joshua a marturisit ca niciunul din ei nu e religios si ca de aceea nu a existat o ceremonie de nunta intre ei timp de 10 ani.

FULLSCREEN
Despartire neasteptata in showbiz! Dupa 10 ani de relatie, Joshua Jackson si Diane Kruger nu mai formeaza un cuplu
  • /

related posts

Modifică setările cookies