Despartire neasteptata in showbiz. Unul dintre cei mai apreciati sportivi este din nou singur


Dupa trei ani de relatie, jucatorul de golf Tiger Woods si schioarea Lindsey Vonn au decis sa se desparta in mod amiabial si au profitat de conturile lor de pe retelele de socializare pentru a-si anunta fanii ca nu mai formeaza un cuplu.


"Dupa aproape trei ani peterecuti impreuna, eu si Tiger am decis de comun acord sa punem punct relatiei noastre. Voi pretui intotdeauna amintirile pe care le-am creat impreuna. Din pacate, amandoi ducem vieti nebune, care ne obliga sa ne petrecem majoritatea timpului departe unul de celalalt. Il voi admira si respecta pe Tiger intotdeauna. El si familia lui vor avea un loc aparte in inima mea", a scris sportiva.

La randul lui, Woods a transmis un mesaj presei si fanilor: "Eu si Lindsey am hotarat sa nu ne mai vedem. O admir, o respect si pretuiesc clipele petrecute impreuna. A fost minunata cu Sam, Charlie si intreaga mea familie. Din pacate, amandoi avem un stil de viata nebun si amandoi concuram in competitii solicitante. Ne e greu sa petrecem timp impreuna.

Cei doi au aparut pentru prima data impreuna la un eveniment monden in anul 2012. De atunci, au fost nedespartiti si au fost adesea surprinsi petrecandu-si vacantele impreuna cu copiii lui Tiger, pe care acesta ii are din casnicia careia nu i-a pus inca legal capat.

FULLSCREEN
Despartire neasteptata in showbiz. Unul dintre cei mai apreciati sportivi este din nou singur
  • /

related posts

Modifică setările cookies