Detaliul care i-a stricat aparitia. Tulisa Contostavlos, intr-o tinuta care i-a scos in evidenta toate defectele


In urma cu doi ani, Tulisa Contostavlos a fost numita de revista FHM cea mai sexy femeie in viata. Dupa o interventie estetica la nivelul buzelor si probleme mari cu legea, vedeta incearca sa se repuna pe picioare.


In numai doi ani, cariera de succes a Tulisei si toata popularitatea de care se bucura au disparut si au fost inlocuite de o antipatie generala din partea publicului.

Candva o solista de succes, membra a unui juriu celebru si cu proiecte atat in Marea Britanie, cat si in SUA, Tulisa s-a trezit implicata intr-un scandal cu droguri si si-a pierdut toata credibilitatea in fata admiratorilor. Intr-o continua panta descendenta, tanara in varsta de 26 de ani s-a retras o vreme de sub lumina reflectoarelor.

Cand a reaparut, fizic vorbind era complet schimbata. Artista incearca insa sa depaseasca aceasta etapa mai dificila din viata ei si sa se reinventeze, adoptand tinute de bun gust, cu aer retro. 

Recent, de pilda, ea a fost surprinsa de paparazzi intr-un top in stil vintage, cu vedere la abdomen si o fusta-clopot cu imprimeu floral. Cu parul impletit si prins intr-o coada sofisticata, Tulisa a fost la un pas sa marcheze o aparitie chic. Din pacate pentru ea insa, hainele prea mulate i-au scos in evidenta colaceii.

Iata imaginile care nu o ajuta sa isi stabilizeze imaginea, asa cum si-ar dori:

related posts

Modifică setările cookies