Hillary Clinton vs Melania Trump. Cum s-au imbracat cele doua la ultima dezbatere pentru Presedintia Statelor Unite


Cea de-a treia si ultima confruntare din cursa pentru presedintia Statelor Unite a fost intens comentata. Castigata si de data aceasta de Hillary Clinton, dezbaterea a prilejuit un motiv si pentru criticii de mod pentru a-si da cu parerea legat de tinutele purtate de Hillary si Melania, sotia lui Donald Trump.


Ziaristii de la Daily Mail au ajuns la concluzia ca Melania si Ivanka, fiica lui Donald Trump, au avut un "look sobru, de inmormantare", care sugereaza ca acestea ar suferi deja pentru pierderea alegerilor. Ceea ce este cat se poate de posibil, avand in vedere ca Hillary Clinton a castigat si de data aceasta dezbatarea.

Melania Trump a fost eleganta intr-un jumpsuit Ralph Lauren, in valoare de 1790 de dolari, iar Ivanka a purtat o bluza asimetrica fara o maneca si pantaloni negri.Foto
: Melania Trump, in dreapta lui Donald Trump, iar langa ea fiica ei, Ivanka. In stanga lui Trump este cealalta fiica a lor, Tiffany, imbracata in costumul in doua piese bleu. In rochia alba este nora lui Trump, Lara Yunaska, iar in spatele ei, fiul acestuia - Eric.

'In contrast, sotia lui Bill Clinton a purtat un costum alb, insa nici aceasta nu a primit prea multe laude. Twitter-ul a vuit si cu critici la adresa acesteia, fiind poreclita "bunica ciudata" (creepy grandma), cu referire la zambetul larg pe care aceasta l-a afisat pe parcursul dezbaterii.

Potrivit unui sondaj CNN/ORC americanii au ales-o castigatoarea dezbaterii din Las Vegas pe Hillary Clinton cu 52% la 39%. Diferenta dintre cei doi este insa mai stransa fata de rezultatele primelor doua dezbateri. Astfel dupa prima dezbatere Clinton avea 62% fata de Trump 27%, iar dupa cea de-a doua dezbatere Clinton avea 57% fata de 34% - Trump. Hillary Clinton si Donald Trump s-au infruntat cu atacuri reciproce si declaratii surprinzatoare, precum faptul ca republicanul a sugerat ca ar putea respinge rezultatul alegerilor, o posibilitate pe care democrata a descris-o drept “ingrozitoare”. "Va voi spune cand va veni momentul, va voi tine in suspans”, a spus Trump, intrebat daca va accepta rezultatul scrutinului. Clinton s-a declarat “ingrozita” de pozitia lui Trump.

“Sa fie clar, ceea ce spune el inseamna: Denigreaza, vorbeste de rau democratia noastra si eu, una, sunt ingrozita ca cineva care este candidatul unuia dintre cele doua partide majore ar putea adopta aceasta pozitie”, a adaugat ea. Clinton a amintit si ca Trump, fost star al unui show de televiziune, s-a plans in trecut ca i-a fost refuzat pe nedrept un premiu Emmy. “Ar fi trebuit sa il primesc”, a raspuns republicanul.

Afla totul despre dezbaterea dintre Hillary Clinton si Donald Trump de pe stirileprotv.ro.

related posts

Modifică setările cookies