Dezbracata de secrete, la 42 de ani. Cum s-a lasat fotografiata Phoebe Price cu ocazia zilei Americii


Phoebe Price a avut o aparitie scurta in celebrul serial "Dosarele X" si, cu toate ca au trecut ani buni de atunci, inca aspira sa devina o diva in adevaratul sens al cuvantului. Este dispusa sa faca orice pentru a iesi din anonimat.


Pe cand era mai tanara, Phoebe a reusit sa castige o auditie si sa apara in popularul (pe atunci) serial "Dosarele X", alaturi de David Duchovny si Gillian Anderson.

Din pacate pentru ea insa, cariera nu i-a inflorit dupa acest mic rol, si inca de atunci se straduieste sa intre cum se cuvine sub lumina reflectoarelor. Si cum industria divertismentului este dura, modelul cu aspiratii de actrita este dispusa sa apeleze la orice truc pentru a se propulsa in randul vedetelor de categorie A de la Hollywood.

Astfel, ea se lasa fotografiata in orice ipostaza si nu se sfieste sa imbrace costume de baie minuscule si potential ridicat de accident vestimentar. In cel mai recent picotiral, ea a optat pentru o astfel de tinuta problematica si puteti vedea in imaginile de mai jos ce a patit si cat de mult a aratat:

FULLSCREEN
Dezbracata de secrete, la 42 de ani. Cum s-a lasat fotografiata Phoebe Price cu ocazia zilei Americii
  • /

related posts

Modifică setările cookies