Dezvaluiri incendiare: cand si-au pierdut virginitatea cele mai importante staruri de la Hollywood


John Stamos, starul din "Casa plina", va debuta in curand in rolul de gazda de talk show cu o emisiune despre cum si cand si-au pierdut virginitatea vedetele. Stamos a povestit ca, printre altele, are de gand sa aduca impreuna starurile cu primii lor iubiti/iubite. Pana atunci, insa, desopera mai jos cand si-au pierdut virginitatea cateva dintre vedetele tale preferate!


Khloe Kardashian avea doar 14 ani cand si-a pierdut virginitatea. Starul de reality show a scris in cartea ei, "Kardashian Konfidential" ca barbatul respectiv fusese "foarte, foarte manipulativ".

Jessica Simpson se pare ca a asteptat pana s-a casatorit pentru a face dragoste pentru prima oara. Avand in vedere ca s-a maritat cu Nick Lachey cand avea 22 de ani, aceasta este si varsta pana la care a ramas virgina.

Matthew McConaughey a devaluit revistei Playboy ca avea 15 ani cand si-a pierdut virginitatea, dar n-a vrut sa spuna cu cine sau cum. "Nu spun povesti din dormitor", a declarat simpaticul actor.

Britney Spears a declarat multa vreme ca e inca inocenta, dar, potrivit mamei ei, Lynn Spears, Britney si-a pierdut virginitatea la 14 ani, cu un coleg mai mare, care juca in echipa de fotbal a liceului.

Kim Kardashian i-a marturisit lui Oprah ca avea 14 ani cand a facut sex pentru prima data.

Tina Fey nu a facut sex pana la 24 de ani. "Pur si simplu nu puteam renunta la virginitate", i-a declarat ea lui David Letterman.

Johnny Depp a recunoscut intr-un interviu pentru revista "Rolling Stone" ca avea 13 ani cand si-a pierdut virginitatea.

Daniel Radcliffe a povestit revistei "Details" ca nu mai este virgin de la 16 ani si ca cea care l-a dezvirginiat era o "femeie mult mai in varsta".

Angelina Jolie a declarat pentru revista "OK!" ca avea 14 ani cand si-a pierdut virginitatea si ca, in stilul ei usor bolnav caracteristic, "am luat un cutit si l-am taiat pentru a ma simti mai apropiata de el".

Fergie a marturisit si ea pentru "Blender" ca si-a pierdut virginitatea la 18 ani, dar a recunoscut ca "a fost nevoie de multa vointa" pentru a o duce la capat.

Chris Martin, solistul Coldplay, a recunoscut pentru "Rolling Stone" ca nu si-a pierdut virginitatea pana la 22 de ani. "Erau probleme religioase la mijloc si alte porcarii", a spus el. "Mai era si vorba despre increderea in sine. Mi-era destul de greu pe atunci in preajma fetelor."

Megan Fox a spus revistei "Cosmopolitan" ca nu mai e virgina de la 17 ani. "Eram indragostita si...a fost dragut", a povestit ea.

Adriana Lima este una dintre vedetele care au asteptat cel mai mult pana si-au pierdut virginitatea. Superbul fotomodel a declarat ca a asteptat sa faca acest pas dupa casatorie, care a avut loc la 27 de ani.

related posts

Modifică setările cookies