Dezvaluiri neasteptate facute de Robert Pattinson. Prin ce dificultati trece actorul din Twilight


Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood, insa, in urma cu putin timp, Robert Pattinson a facut niste dezvaluiri destul de neasteptate despre forma si aspectul lui fizice.


Cel care a dat viata personajului Edward Cullen in apreciata serie de filme "Twilight" a marturisit ca ii este foarte greu sa se mentina in forma si ca, daca nu ar fi actor, s-ar transforma complet: "Ma bucur atat de mult ca in meseria mea e nevoie de vanitate pentru ca altfel as fi un grasan".

Actorul in varsta de 29 de ani le-a marturisit celor de la The Times ca in perioada in care are contracte, este mult mai motivat sa arate bine. El se apuca, de preferat, cu patru saptamani inainte de filmari de sala si sport. Cat nu pregateste vreun film insa, el nu face absolut niciun fel de efort fizic: "Corpul meu e resemnat sa fie static."

Robert, in timpul unei scene din "Twilight: New Moon", in care, dincolo de exercitii fizice, a recunoscut ca s-a folosit de machiaj si lumini pentru a arata asa

Frustrat el insusi de lipsa de motivare, le-a marturisit jurnalistilor ca ii pasa de aspectul lui fizic si de ce ar putea spune cei din jur despre felul in care arata: "Anul asta am fost obligat sa merg in cocnediu intr-o destinatie indeprtata si extravaganta doar fiindca mi-era frica sa nu-mi fotografieze nimeni burta si suncile", a incheiat starul din Twilight.

Robert, intr-o zi normala din viata lui, intr-o perioada in care nu lucreaza pentru vreo productie

FULLSCREEN
Dezvaluiri neasteptate facute de Robert Pattinson. Prin ce dificultati trece actorul din Twilight
  • /

related posts