Dezvăluirile șocante făcute de managerul lui Justin Bieber: "A băgat atâtea porcarii în corp, încât mă așteptam să moară!"


Mangerul artistului, Scooter Braun, a fost ferm convins că Bieber nu mai are multe zile de trăit.

Tag-uri:

Cântărtețul de 24 de ani a trecut printr-un lung șir  de incidente negative, inclusiv arestări pentru violență, infracțiuni la volan și vandalism între 2013 și 2014, iar managerul său Scooter - care se ocupă și de Ariana Grande- a spus acum că are  un coșmar permanent că Bieber va muri.

"A fost un timp în care efectiv nu puteam să adorm. Mă gândeam în fiecare noapte că o să moară! Eram foarte stresat că se va culca noaptea și din cauza porcăriilor pe care le are în corp, nu se va mai trezi a doua zi." ,  a declarat managerul lui Bieber. 

Managerul în vârstă de 37 de ani a mai spus că l-a încurajat atunci pe Bieber să ia o pauză de la muzică și să se concentreze pe sănătatea lui, scrie Daily Mail.

Dar Justin a insistat că ar trebui să se ocupe în continuare de cariera lui. "El obișnuia să strige și să țipă la mine, și voia să facă muzică, dorea asta, dar m-am gândit că dacă ar face asta, ar muri. Așa că am refuzat. "A fost momentul de răscruce pentru Bieber. Decizia de a lua o pauza, practic, i-a schimbat viața. 

"Este un tânăr extraordinar, cu o viață extraordinară. Și el obișnuia să se plângă, dar a știut să lupte atunci când i-a fost greu. Și-a acceptat responsabilitatea și a privit în sufletul lui, nu la ceea ce fac ceilalți. Asta l-a salvat!", a mai declarat managerul pentru Daily Mail. 

 

FULLSCREEN
Dezvăluirile șocante făcute de managerul lui Justin Bieber: "A băgat atâtea porcarii în corp, încât mă așteptam să moară!"
  • /


related posts