Dezvăluirile unui arbitru român: „Am fost atins de un om care are coronavirus”


La începutul lunii martie, în Valencia a avut loc un meci de fotbal care, privind acum situația de pe întreg globul, nu ar fi trebuit să aibă loc.


Partida desfășurată pe 10 martie le-a adus față în față pe Valencia și Atalanta, la acea vreme în Italia fiind epidemie de coronavirus, în timp ce Spania nu fusese încă lovită atât de puternic de virusul ucigaș.

Din păcate, după meci mai mulți jucători ai celor două formații, cât și fanii lor, au fost testați și depistați pozitiv cu coronavirus, chiar dacă partida s-a jucat cu porțile închise, în speranța că nimeni nu se va îmbolnăvi.

Meciul din Champions League a fost arbitrat de un român, Ovidiu Hațegan, care a vorbit recent cu jurnaliștii de la Telekom Sport, cărora le-a dezvăluit că și-a făcut griji pentru starea lui de sănătate, însă, din fericire, testul pe care și l-a făcut după meci a ieșit negativ.

„Unul dintre jucătorii acelui meci chiar a fost testat pozitiv cu coronavirus ulterior. M-am uitat după la partidă și am văzut că, la un moment dat, fotbalistul respectiv a venit la mine, m-a atins, și mi-a cerut scuze pentru o anumită fază. Am spus: «Dumnezeule!». Având în vedere situația din acest moment, nu aș mai fi arbitrat acel meci. Am încercat să mă feresc pe toată durata partidei. Eram atent mai ales la jucătorii celor de la Atalanta, nu la cei de la Valencia. Însă au fost și fazele penalty-urilor, când am fost nevoit să le explic regulamentul portarilor, deci să mă apropii de ei”, a spus Ovidiu Hațegan.

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 2: Daria Jane, transformarea


related posts

Modifică setările cookies